Spring naar inhoud
Dit plan wordt niet uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt niet uitgevoerd omdat het plan te weinig stemmen kreeg tijdens de stemronde.

Laat een regenton plaatsen!

Door: Jan Willem
19 november 2020

Wij leveren, installeren en plaatsen 200 liter regentonnen aan elke regenpijp in de wijk. Op die manier creëer je 2000 ltr opvang per jaar!

Het klimaat verandert; enorme regenbuien afgewisseld door hete droge zomers. Sproeiverboden versus ondergelopen kelders. Tijd om actie te ondernemen! Met het laten plaatsen van regentonnen help je actief mee om wateroverlast tegen te gaan. Wij willen 500 regentonnen plaatsen en zo 1 miljoen liter water per jaar opvangen (een ton van 200 liter vult zich ongeveer 10 x per jaar) en hergebruiken in huis, auto en tuin. Wij leveren de tonnen én plaatsen ze met hulp van werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier doen we wat aan klimaat én aan werkgelegenheid. Elke regenpijp verdient een regenton! Er zijn ook regentonnen voor balkons!

Argumenten

Argumenten voor

Tjerk | 20 november 2020 09:44

goed voor optimaal gebruik van water, geen leidingwater meer voor tuin!sabrina | 23 november 2020 22:32

beetje commercieel verhaal, maar goed plan. een gesubsidieerde regenton. regenwater gaat niet direct het riool in dus bij grote neerslag minder wateroverlast en met droge zomers minder waterverbruik.Jantien | 15 december 2020 15:04

dit lijkt mij een prachtig aanbod waar velen baat bij hebben en dat goed voor het klimaat is.Argumenten tegen

Reageren is niet meer mogelijk.

Login om verder te gaanAnnuleren