Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd.

Petanquebaan aanleggen

Door: Arnoud
16 november 2020

Mijn plan is de aanleg van een petanquebaan in Benoordenhout. Een mooie verbinding tussen jong en oud icm een leuke sport/spel

Mijn plan is de aanleg van 1 (of meerdere) petanquebanen om zo te verbinden tussen jong & oud door middel van sport/spel.  De sport is de laatste jaren populairder geworden onder jongeren door het concept “mooie boules” (meerdere petanquebanen icm horeca).  De kosten voor de aanleg van een baan is beperkt maar kan veel vermaak en verbinding  opleveren voor de buurt! 


Argumenten

Argumenten voor

Coen | 19 november 2020 15:33

Helemaal voor, wij willen ook een petanque baan aan de v.d. Houvenstraat. Dan kan er competitie worden gespeeld tussen verschillende straten. En wat is mooier dan mensen bv op de jozef israelslaan te zien spelen en genieten van dit mooie spel.Argumenten tegen

Enny | 17 november 2020 14:08

Er is reeds een petanquebaan bij de Duinzichtkerk in het parkje. En zeker geen Petanquebaan op de Jozef Israelslaan die een monumentaal ontwerp van Berlage is .

Reageren


Jolanda | 17 november 2020 18:13

Er is al een petanque baan in Benoordenhout en die wordt al nauwelijks gebruikt. Deze is aan de Ruijchrocklaan ter hoogte van de Bernardusschool.

Reageren


Login om verder te gaanAnnuleren